If I could turn back time…

Wellicht bent u de afgelopen jaren in staat geweest om investeringen in machine, vervoermiddelen of andere apparatuur uit eigen middelen te bekostigen. Echter, niemand kon het corona virus voorzien. Met het teruglopen van het aantal opdrachten en inkomsten, had menigeen het geïnvesteerde vermogen  achteraf liever op zak gehouden. Het is nog niet te laat!

Financial Lease Back | Sale & Operational Lease Back: een stap terug in de tijd!

Een “Lease Back” constructie is een financiële oplossing waarbij u machines of apparatuur die u reeds in bedrijf heeft genomen, alsnog laat financieren. Dat kan met de zogenaamde “operationele sale & lease back” of door een “financial lease back”.

Hoe werkt dat?

Dat houdt in dat u de machines die u de afgelopen 5 jaar heeft aangeschaft, toch nog laat financieren.

  • Een sale & operational lease back houdt in dat u de machine(s) aan de leasemaatschappij verkoopt met het recht deze terug te kopen. U betaalt de koopsom in termijnen terug, meestal gevolgd door de koopoptie.
  • Een financial lease back is niets anders dan een lening met pandrecht. In dat geval betaalt u het geleende geld terug in termijnen.

Afsluitend:

De beschreven lease back oplossingen zijn voorbeelden om te laten zien hoe u uw liquiditeit kunt verruimen. Er zijn ook nog andere oplossingen. Informeer naar onze mogelijkheden.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *