Groot internationaal netwerk

Van meet af aan heb ik mij geïnteresseerd voor internationale projecten. In de tijd dat ik nog actief was voor een grote vastgoedfinancieringsmaatschappij, kreeg ik te maken met een Duitse belegger die een omvangrijke vastgoedportefeuille had gekocht met onder meer het bedrijfsgebouw van Vroom & Dreesmann in Roosendaal. Vanzelfsprekend was er haast geboden en ik herinner mij dat ik het financieringsexposé in één adem op papier heb gezet.

Bij de gelieerde leasemaatschappij van hetzelfde concern, waar ik later aan de slag ging, was de internationale uitdaging minder groot. Totdat ik in 2007 overstapte naar een Amerikaanse leasemaatschappij met een kantoor in Utrecht. Daar kon ik mijn hart weer ophalen. Hoewel ik hier slechts drie jaar heb gewerkt, stond deze periode wel aan de basis van mijn huidige internationale netwerk. Vele collega’s uit deze tijd zijn in hun thuislanden voor zichzelf begonnen. Het netwerk van toen is daardoor alleen maar sterker geworden.

Dit internationale netwerk is belangrijk voor mij, omdat veel van de machineleveranciers waarmee ik vanuit Leasecontrol samenwerk ook internationaal actief zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *